Diensten zakelijk

Wat biedt Hoogendoorn Installatietechniek u als bedrijf?

Onze sterkte ligt in de veelzijdigheid en kwaliteit van diensten die wij u onder één dak aanbieden. Voor u heeft dit het voordeel dat u al de installatiewerkzaamheden rechtstreeks kunt uitbesteden aan één bedrijf, waardoor de synergie tussen de diverse installatiewerkzaamheden maximaal is gegarandeerd en waardoor dus de kwaliteit gewaarborgd wordt.

Bij elk project houden wij onder andere rekening met de eisen van laag energieverbruik en de milieuaspecten die aan een technische installatie worden gesteld. 

Op het gebied van installatietechniek kunnen wij u een complete oplossing bieden. Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek om zo uw wensen te horen. Wij vertellen u over de mogelijkheden van de nieuwste technieken en komen met een voorstel voor een installatie. Na een vakkundige montage profiteert u jarenlang van uw keuze voor Hoogendoorn Installatietechniek. Kwaliteit waar u elke dag gemak van krijgt!

Verduurzaming
Ook voor verduurzaming van uw bedrijf of nieuwe bedrijfshal kunt u bij ons terecht. Verduurzaming houdt globaal in dat met nieuwe of bestaande technieken alle bedrijfsprocessen zo energiezuinig worden gemaakt als mogelijk is. Wij zijn specialist in toepassingen van technieken die zon en afval omzetten in warmte, koeling en elektriciteit. Hieronder vallen onder meer zonneboilers, zonnepanelen, pelletkachels en biogas. Meer informatie vindt u hierover op onze website. 

Door onze kennis over ons aanbod van innovatieve ‘bespaarproducten’ kunnen wij u advies geven over welke energiebesparing het beste bij uw bedrijf past.


Kwaliteit
Hoogendoorn Installatietechniek heeft een aantal certificeringen. Dit toont aan dat wij serieus met ons vak omgaan. Wij conformeren ons aan de laatste eisen en werkwijzen en volgen hier regelmatig cursussen voor. Daarnaast geven wij u altijd uitleg waarom wij achter bepaalde keuzes staan.

  ____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Voor ieder gebouw met warmtevraag is er een KWB toestel geschikt. De vermogens lopen van 3-300kW, met de mogelijkheid om in een cascadeopstelling nog meer vermogen op te stellen. Hoe groter uw gebouw of gebouwen, des te meer vermogen wordt er aan energie opgewekt.

Een pelletkachel is bijvoorbeeld geschikt voor de:

- Agrarische sector: warmtapwater of verwarming
- Grotere gebouwen (bv. Scholen, zorginstellingen)
- Regioverwarmingsnet (meerdere huizen op één pelletkachel)

Daarnaast leveren wij ook complete cv-installaties met cv-ketels.

U kunt bij ons terecht voor de totale aanleg en aanpassing of renovatie van sanitaire ruimten in uw bedrijf / instelling. Ook zijn er vele mogelijkheden om aangepaste sanitaire voorzieningen te maken. Ook de aanleg van afvoerleidingen, waterleidingen en vloerverwarming valt onder sanitair.

Bij de uitvoering van onze projecten staan hoge kwaliteit en uw wensen centraal. Wij gebruiken dan ook uitsluitend producten met een lange levensduur en een goede garantie. Te denken valt aan merken als Villeroy & Boch, Sphinx, Hansgrohe, Grohe, Geberit, Itho, Daalderop, Nefit, enz.

Heeft u problemen met uw geplaatst sanitair of kranen? Wij lossen dit op en regelen voor u de garantie wanneer u daar recht op heeft.

U kunt bij ons terecht voor de aanleg van een veilige drinkwaterinstallatie, die aan de huidige eisen voldoet. Daarom zorgen wij ervoor dat we continue op de hoogte blijven van de wijzigende regelgeving;
NEN 1006.

Legionellapreventie is uitermate belangrijk en dit begint bij een goede aanleg van uw drinkwaterinstallatie.

Een goed ontwerp, een goede aanleg en een juist gebruik van de installatie, zorgt voor een betrouwbaar en hygiënisch drinkwatersysteem binnen uw bedrijf.

 

Ventilatie is noodzakelijk in verschillende ruimten in een bedrijfspand. Met name in het toilet, de werkruimtes en de technische ruimte (ketelruimte).

Dit is belangrijk voor de afvoer van vieze lucht en de toevoer van schone lucht. Wanneer dit goed geregeld is, heeft u een gezond binnenklimaat.  

Daarnaast leveren wij ook systemen om de ruimtes te voorzien van nachtkoeling met behulp van de buitenlucht. Dit is een zeer gezonde en bovendien zuinige en doeltreffende manier van koelen. Er zijn verschillende manieren mogelijk om dit te bereiken; van eenvoudige systemen tot zeer comfortabele en zuinige systemen.

 

Heeft u een idee voor uw eigen bedrijfspand? Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Er is vaak meer mogelijk dat u van tevoren kunt bedenken!

Contact

C. Hoogendoorn InstallatieTechniek
Kerkweg 29C
4245 TP Leerbroek

Routebeschrijving (klik hier)

0345-569133
06-53442837
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.