Diensten particulier

U kunt bij ons terecht voor de totale aanleg en aanpassing of renovatie van uw badkamer of toilet. Wij verzorgen niet alleen het sanitair, maar zorgen ook voor de volledige afwerking van uw badkamer of toilet (bijvoorbeeld het tegelwerk).

Denkt u aan de vernieuwing van uw badkamer, toilet of keuken? Ook de aanleg van afvoerleidingen, waterleidingen en vloerverwarming valt onder sanitair!

Daarnaast zijn er vele mogelijkheden om aangepaste sanitaire voorzieningen te maken, gericht op onze zorgbehoevende medemens.


Bij de uitvoering van onze projecten in zowel nieuwbouwhuizen, bestaande woningen en zorginstellingen staan uw wensen en hoge kwaliteit van het materiaal centraal. Wij gebruiken dan ook uitsluitend producten met een lange levensduur en een goede garantie. Te denken valt aan merken als Villeroy & Boch, Sphinx, Hansgrohe, Grohe, Geberit, Itho, Daalderop enz.

Heeft u problemen met uw geplaatst sanitair of kranen? Wij lossen dit op en regelen voor u de garantie wanneer u daar recht op heeft.

Contact

C. Hoogendoorn InstallatieTechniek
Kerkweg 29C
4245 TP Leerbroek

Routebeschrijving (klik hier)

0345-569133
06-53442837
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.