Duurzame energie uit biomassa

Deze nieuwe vorm van energie wordt gerekend tot één van de vormen van duurzame energie en hernieuwbare energie. Biomassa is energie die is opgewekt uit plantaardig materiaal.

Een pelletkachel verwarmt eenvoudig en schoon en zorgt ervoor dat het aardgasgebruik flink daalt. Terugverdientijden van minder dan 3 jaar zijn haalbaar!.

Lees meer...

Voor nieuwe daken

Of het nu woningbouw of industrieële gebouwen betreft, Breezodak is specialist op elk gebied. Lees meer...

Duurzame elektriciteit

Ons bedrijf levert uitsluitend zonnepanelen van Europese fabrikanten, omdat zij door het bedrijf zelf worden gemaakt en dus ook voor de garantie verantwoordelijk zijn. Het zijn dus géén Chinese producten die wij u als bedrijf aanbieden. Bij het plaatsen van zonnepanelen worden ook omvormers en dakmontagesets geleverd. Als 1 systeem wordt dit in bedrijf gesteld en aan u overgedragen bij oplevering. De garantie wordt voor u geregeld; u ontvangt hierover een bericht..

Lees meer...

" Hoogendoorn Installatietechniek staat klaar voor al uw installatiewerkzaamheden"

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

Contact

C. Hoogendoorn InstallatieTechniek
Kerkweg 29C
4245 TP Leerbroek

Routebeschrijving (klik hier)

0345-569133
06-53442837
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.